Una altra de les característiques d’AURIS INTERNACIONAL és que està format per un equip de professionals amb gran experiència i alt nivell acadèmic.

Cadascun dels nostres especialistes, junt amb el seu currículum formatiu, posseeix una àmplia experiència de pràctica professional en l’assistència clínica.

En l’actualitat alguns d’ells compaginen la seva tasca privada al centre amb l’exercici de la seva pràctica professional en algun dels principals centres hospitalaris de Barcelona (Hospital Clínic, Hospital del Mar, Benito Menni) i en equips europeus de referència dins de la seva especialitat. Alguns ostenten càrrecs de responsabilitat en la direcció seus departaments en els hospitals on treballen; el Dr. Jordi Blanch és  el cap de Secció de Psiquiatria Intrahospitalària i coordinador mèdic de Numància Salut Mental, Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Hospital Clínic de Barcelona; el Dr. Josep Solé és el cap del Servei de Patologia Dual a l’Hospital psiquiàtric Benito Menni de Sant Boi Llobregat, Barcelona.

La gran experiència en l’àmbit hospitalari de la patologia psiquiàtrica permet poder realitzar l’abordatge psicoterapèutic i psicofarmacològic d’aquests pacients amb seguretat i eficàcia.

Destaca l’activitat d’aquests professionals en l’àmbit de recerca, participació en esdeveniments i congressos internacionals i publicacions prestigioses del sector de la psiquiatria i la psicologia, que comporta estar en primera línia de la innovació en els tractaments oferts.

< Tornar