Dr Giulio Gios

Equipo Dr Giulio Gios
  • Dr. Giulio Gios
  • Metge Psiquiatre i Psicoterapeuta
  • nº 46829 Col·legi Oficial de Metges de Barcelona(COMB) i nº 2572 Oredine dei Medici di Trento (Italia)
  • Italiano, Español
  • @auris.cat

DEMANAR CITA

Currículum

Metge psiquiatre llicenciat per la Facultat de Medicina i Cirurgia de Verona (Itàlia, 1986), especialitzat en psicoteràpia psicoanalítica, teràpia familiar sistèmica i Màster Clínic EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) per l’Escola de l’Associació Italiana d’EMDR per al tractament del estrès posttraumàtic, Milà (Itàlia, 2006-2009).

Té experiència professional com a metge psiquiatre, psicoterapeuta i consultor en diferents centres de Salut Mental d’Itàlia.

Durant els anys 1998-2007 director de la Comunitat Terapèutica “El Girasol” Montecchio Maggiore-Vicenza (Itàlia) i de la Comunitat Terapèutica “El Niu Rosa” Lonigo-Vicenza (Itàlia).

Del 2002 al 2011 ha treballat com a consultor en el “Centre d’atenció provincial de Trastorns Alimentaris” Entre els anys 2005-2007, director de la Unitat de Neuropsiquiatria Infantil i Adolescència.

Entre els anys 2001-2010, fundador i coordinador del Grup de Treball sobre Trastorns Psicopatològics Greus en Adolescents.

De 2002 a 2011 ha treballat com a consultor en el “Centre d’atenció provincial de Trastorns Alimentaris”.
Aquest grup estava constituït per psicòlegs de diferents serveis: la Unitat dels Serveis Socials del Servei de Toxicomania de la província, els Serveis de Tutela dels Menors, els Serveis de l’Edat Evolutiva del consultori de Neuropsiquiatria i els Serveis de Salut Mental.

Actualment treballa com a metge psiquiatre i psicoterapeuta en consulta privada a Barcelona, combinant-també amb consulta privada d’atenció a adults i adolescents a Vicenza (Itàlia). Autor de diverses publicacions i membre de l’Associació EMDR-Espanya.

Associacions