AURIS INTERNACIONAL

Institut Mèdic Psicològic

 

AURIS INTERNACIONAL

Institut Mèdic Psicològic

 

AURIS INTERNACIONAL

Institut Mèdic Psicològic

Els professionals d’Auris Internacional estudiem, tractem i prevenim de forma individualitzada els trastorns mentals en l’àmbit de la psiquiatria d’adults, la psicologia clínica, la neuropsicologia i la psicologia forense. Som reconeguts experts en les nostres diferents especialitats i tractem al pacient de forma excel·lent i personal.

Veure altres

Quan parlem de trastorn ens referim a aquella alteració conductual o psicològica amb significació clínica. Això suposa canvis funcionals significatius generats per causes biològiques, socials, psicològiques o genètiques. Trastorns d’ansietat, de pànic, fòbies, depressió i esquizofrènia, són algunes de les alteracions que tracten els professionals d’Auris Internacional.

Veure altres

Durant les últimes dècades, els trastorns psicològics s’han tractat a través de tres orientacions teòriques primàries: cognitiu-conductual, psicoanalítica i psicodinàmica, humanista i existencial. Cada tractament té una estratègia diferent i, per tant, poden ser complementaris. Algunes de les teràpies que utilitzem al centre són: la cognitiva-conductual, la interpersonal, la psicoanalítica i, fins i tot, la teràpia online.

Veure altres

AURIS INTERNACIONAL està especialitzat en la intervenció clínica, dins dels àmbits de la Psicologia i la Psiquiatria, ubicat a la ciutat de Barcelona.

Va ser creat el 2003 pel Dr. Jordi Blanch, metge psiquiatre, i l’Esther Galindo, psicòloga clínica, per oferir un abordatge combinat d’intervencions psicològiques i psicofarmacològiques en el tractament dels trastorns mentals.

El nostre equip de professionals concep la salut com un equilibri dinàmic entre factors biològics, psicològics i socials.

La salut mental és un dels components per a gaudir d’un estat de benestar complet i que la persona pugui afrontar les tensions de la vida.

Partint d’aquest model integrador, AURIS INTERNACIONAL es defineix com un gabinet multidisciplinari d’intervenció clínica; un centre on poder abordar des de diferents disciplines (medicina, psicologia i neuropsicologia) aquells aspectes que alteren l’equilibri emocional de les persones.

CONTACTE